Vispas Kopen

Word lid van

HC Ter Apel

De Vispas van HC Ter Apel is verplicht vanaf 14 jaar, daar onder voldoet een jeugdvergunning als aan de verdere voorwaarden wordt voldaan.

U kunt eenvoudig een vispas aanvragen via onderstaande knop en door te kiezen voor HC Ter Apel als vereniging. U ontvangt na betaling direct een voorlopig bewijs van lidmaatschap waarmee u mag vissen.

Bent u al lid van een andere hengelsportvereniging? Dan kunt u eenvoudig sublid worden van HC Ter Apel.

– Klik op bovenstaande knop om naar de Vispas website te gaan
– Kies hier voor “extra vispas”
– Nu gaat u met uw eigen vispas bij de hand de verdere procedure doorlopen. Ondermeer dient u een account aan te maken op deze volgende stap (of u moet al in het bezit zijn van een account).
– Als dit gelukt is en u heeft de kosten betaald krijgt u een mail met een voorlopig bewijs van lidmaatschap. U kunt nu direct gebruik maken van onze wateren. U dient deze mail wel tonen bij controle van een boa of verenigingscontroleur.

Lukt het niet? Dan kunt u contact opnemen met Sportvisserij Nederland Tel: 030 – 6058400

Binnen enkele weken ontvangt u de (extra)vispas van Hengelaarsclub Ter Apel.

De voordelen van deze digitale aanvraag:
– U kunt gelijk vissen in de wateren van HC Ter Apel en u bent niet gebonden aan de openingstijden van onze vispas verkooppunt (Pets Place)
– U voordeliger uit bent aangezien de afdracht van Sportvisserij Nederland en Sportvisserij Groningen Drenthe al betaald zijn met uw eigen vispas. En het voordeel dat de losse jaarkaart wat u bij onze verkooppunt haalde duurder was. (15€)
– U ontvangt aan het eind van dit jaar een acceptgiro voor het volgende jaar. Tevens is dat ook weer voordeliger aangezien u dan ook geen inschrijfkosten hoeft te betalen.
U bent dus vanaf dit jaar ook strafbaar als u alleen een verenigingsboekje heeft zonder dat u daadwerkelijk lid bent. U bent dan niet in het bezit van een geldige schriftelijke toestemming.

Beëindiging van uw lidmaatschap moet vóór 1 oktober gemeld worden via info@vissen.nl onder vermelding van uw gegevens en lidnummer. Ook voor informatie omtrent uw vispas kunt u contact op nemen met onderstaand adres.

Verkoopadres vergunningen/vispassen:
Petsplace Ter Apel
Nederveen Cappelstraat 43
9561 KM Ter Apel
Telefoon: 0599 255 055

Openingstijden:

maandag           09:00–17:30
dinsdag              09:00–17:30
woensdag          09:00–17:30
donderdag         09:00–17:30
vrijdag                 09:00–17:30
zaterdag             09:00–17:30
zondag                Gesloten

Laatste Nieuws